پمپ مگنتی نوعی پمپ گریز از مرکز است که برای اعمال نیروی محرکه به پروانه به جای شفت از نیروی مغناطیسی دائمی استفاده میکند و در آن دو حلقه به بیرون و درون پمپ متصل شدهاند.
تجهیزات پمپ پلیمری از مواد اولیه پلیمر و آلیاژهای مقاوم در برابر خوردگی ساخته می شوند. همان طور که می دانید اسیدهای قوی نظیر اسید سولفوریک، اسید هیدروکلریک و اسید نیتریک خاصیت خورندگی بالایی دارند؛ به ویژه برای فولاد آلیاژی و آلومینیوم این اثر، قوی تر خواهد بود.
پمپ اسیدی یا پمپ پلیمری، در واقع پمپ هایی هستند که برای انتقال سیالاتی شیمیایی، خطرناک و به شدت خورنده استفاده می شوند. سیالاتی مانند حلال ها، اسید ها، آب دریا، بازها و … توسط این پمپ ها، قابل جابجایی و انتقال هستند.
همانطور که اشاره کردیم، در پمپ بدون آببندی یا پمپ ضد اسید ، قسمت مکانیکال سیال وجود ندارد و حذف شده است.
قیمت پمپهای ضد اسید تحت تأثیر عوامل مختلفی می توانند بالا پایین شوند از جمله: نوع برند که برندهای معروف و باکیفیت معمولاً قیمت بالاتری دارند. میزان ظرفیت پمپ میتواند قیمت را تحت تأثیر قرار دهد. پمپهای با ظرفیت بزرگتر در اغلب موارد قیمت بالاتری دارند. جنس و کیفیت ساخت در پمپهای ضد اسید مهم است و باید از جنسها و مواد با کیفیت بالا ساخته شوند، که میتواند منجر به افزایش قیمت شود.
نکته پایانی این است که یادتان باشد در صورت امکان بهتر است بعد از هر بار استفاده این پمپ ها شسته شوند تا سیال درون آن نماند. گرچه این متریال در برابر سیال های شیمیایی مقاومت خوبی دارند اما رسوب آن ها در پمپ می تواند موجب خوردگی در طول زمان شود.
تا این جا متوجه شده ایم که انواع پمپ پلیمری در حالت کلی کاربردی برابر با پمپ های عادی و معمولی دارند. یعنی با ایجاد تفاوت فشار عملا سیال را از یک نقطه با فشار مشخص به نقطه ای دیگر منتقل کنند. اما بحث اینجاست که سیال هایی مانند انواع اسید ها، محلول های بازی، انواع مواد شیمیایی و … که به نوعی نیاز صنایع امروز هستند عملا دشمن درجه اول فلزات و آلیاژ های فلزی می باشند.
شستن و سرویس کردن دوره ای می تواند مانع از این اتفاق شود. برای دریافت مشاوره چهت خرید این محصول با ما در تماس باشید.
از پمپ اسید میتوان برای انتقال اسیدسولفوریک هم استفاده نمود . در نظر داشته باشید به دلیل خورندگی بالای اسید سولفوریک در پمپ های پلیمری باید از سیل مکانیکی وایتون استفاده شود تا باعث خورندگی اجزای پمپ توسط اسید سولفوریک نشود
صنایع برای انتقال سیالات از پمپهای مخصوصی به نام پمپ شیمیایی استفاده میکنند.
نکته بعدی این است که جنس رویه ی این پمپ ها درست مانند پمپ های عادی از فلز و آلیاژ فولاد ساخته شده website است و از یک لایه رنگ ضد زنگ نیز استفاده شده است. مسلما تنها عامل نابودی و خورندگی پمپ ها و سایر قطعات از درون این پمپ ها رخ نمی دهد.
علاوه بر موارد ذکرشده میتوان از پمپ بدون آب بندی یا پمپ مگنتی در صنایع مختلفی همچون ریختهگری، آبکاری و تصفیهخانههای آب و فاضلاب بهره برد.
الکتروپمپ های گریز از مرکز یا اصطلاحا پمپ سانتریفیوژی دارای ساختاری ساده، ارزان، طراحی آسان، تنوع بالا، تعمیر و نگهداری کم هزینه، تولید فشار یکسان و یکنواخت هستند.
در پمپ اسید شویی یا ضد اسید از محرکههای موتوری که غالبا دارای پروانههای پیچی هستند برای مکش استفاده می گردد. این پروانهها که بسته و یا نیمه باز می باشند باعث شتاب دهی سیال شده و در نتیجه افزایش انرژی جنبشی سبب خروج سیال با فشار زیاد می گردد.
Comments on “The Basic Principles Of پمپ شیمیایی”